ERATĂ PENTRU CANDIDAŢII LA CONCURSUL STARTUP4U

Stimaţi candidaţi,

ATENŢIE:
ÎNCĂRCAREA PLANULUI DE AFACERI, A BUGETULUI DETALIAT ŞI A PROIECŢIEI FINANCIARE SE FACE ATÂT ÎN FORMAT .PDF SI ASUMATE CU SEMNĂTURA DUMNEAVOASTRĂ ŞI DATA COMPLETĂRII, CÂT ŞI ÎN FORMAT EDITABIL: .DOC ŞI .XLS

Participarea la COMPETIȚIA PENTRU IDEI DE AFACERI din cadrul proiectului “START UP 4 U”_POSDRU/176/3.1/S/149612 se poate realiza începând din data de 25 mai 2015 ora 11:00 până pe data de 01 iunie 2015 ora 24:00, în doi pași:

1. Trebuie să accesaţi secţiunea CONCURS STARTUP4U din cadrul platformei portalantreprenoriat.ro pentru a vă înregistra şi a primi “username” şi “parolă”.

2. După înscriere (logare) în cadrul platformei portalantreprenoriat.ro, pe baza de “username” şi “parolă” primIte pe adresa dumneavoastră de email,va fi necesar sa completati Formularul de inscriere in Concurs. Toate campurile Formularului sunt obligatorii, cu exceptia campului Fax.

3. Dupa trimiterea Formularului, puteţi încărca documentele necesare participării la COMPETIȚIA PENTRU IDEI DE AFACERI din pagina Incarcare documente Concurs.

Documentele pe baza cărora puteți intra în procesul de evaluare, pentru a deveni beneficiari ai ajutorului de minimis în valoare de maxim 25 000 euro/întreprindere nou creată și care trebuie încărcate pe platforma portalantreprenoriat.ro, sunt următoarele:

1. PLAN DE AFACERI.
2. BUGET DETALIAT.
3. PROIECŢIE FINANCIARĂ.

4. DECLARAȚIE EVITARE CONFLICT INTERESE ȘI A INCOMPATIBILITĂȚII.
5. ACORD DE PRELUCRARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL.

ATENȚIE: ÎNCĂRCAREA ACESTOR 5 DOCUMENTE SE FACE NUMAI ÎN FORMAT .PDF ȘI ASUMATE CU SEMNĂTURA DUMNEAVOASTRA ȘI DATA COMPLETĂRII.

VĂ DORIM MULT SUCCES.
Manager de proiect,
Marin Cruceru