ÎNSCRIERE GRUP ŢINTĂ

  ÎNCHEIERE ETAPĂ ÎNSCRIERE CATEGORIA GRUP ŢINTĂ
PERSOANE CU VÂRSTA PESTE 18 ANI,
CARE DORESC SĂ INIŢIEZE O ACTIVITATE INDEPENDENTĂ

           Vă informăm că înscrierile pentru categoria de Grup Țintă – persoane cu vârsta peste 18 ani, care doresc să inițieze o activitate independentă au fost încheiate în data de 12.04.2015.
Mulțumim, pe această cale, persoanelor din această categorie, pentru interesul major manifestat!

          De asemenea, vă informăm că înscrierile mai continuă doar pentru categoria de Grup Țintă – persoane cu vârsta cuprinsă între 18-25 ani, înmatriculați în învățământul superior, care doresc să inițieze o activitate independentă.

Vă mulțumim pentru interesul acordat activităților din cadrul acestui proiect!

 ________________________________________________________________

 

DATE GENERALE

             Vă facem cunoscut faptul că începând cu 13.02.2015 a început implementarea proiectului “START UP 4 U” ID: POSDRU/176/3.1/S/149612.
Pentru a participa la activităţile proiectului şi a beneficia de formare profesională antreprenorială, consiliere, consultanţă şi asistenţă în vederea realizării unui plan de afaceri şi de asemenea, de a participa la competiţia de idei de afaceri, finanţabile cu maxim 25.000 euro/START UP, vă rugăm să completaţi Cererea de înscriere în cadrul Grupului Ţintă al proiectului, şi să o trimiteţi, împreună cu o copie după actul de identitate al Dvs., fie prin e-mail la adresa startup149612@gmail.com, fie prin poştă (curier), la adresa: Bdul Timişoara, nr. 58, Sector 6, Bucureşti, fie personal la adresa menţionată.

       Vă mulţumim şi în aşteptarea înscrierii Dvs. (prin completarea Cererii), vă asigurăm de întreaga noastră disponibilitate de a vă sprijini în dorinţa de a iniţia şi dezvolta o afacere de tip START UP.

Click aici pentru  CERERE DE ÎNSCRIERE

 NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PROTECŢIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL